Nationale våbenlove – del 3

Forenede Arabiske Emiratter

Borgere kan eje enhver riffel, pistol eller shotgun uden begrænsninger, selv automatiske våben er lovlige. Det eneste, der kræves, er, at der bliver lavet et baggrundstjek, når man køber et våben. De har også et af de laveste pistolrelaterede antal af episoder i verden.

Europa

europeGenerelt kan en person med gyldigt europæisk våbenpas rejse til eller gennem andre medlemsstater, være i besiddelse af et eller flere skydevåben under deres rejse, forudsat at de er i besiddelse af et europæisk skydevåbens pas, og at de er i stand til at dokumentere grunden til deres rejse. For eksempel kan man ikke rejse til Storbritannien med skydevåben, fordi deres love er meget strengere. Så de forbyder skydevåben på deres områder.

Canada

Den canadiske regering har til hensigt at kontrollere skydevåben, så de kan forbedre den offentlige sikkerhed. Adgang til skydevåben er blevet meget begrænset for canadiere, men de kan dog stadig købe dem. De nemmeste at købe er riffler og haglgeværer.

Hvis man vil eje et skydevåben i Canada, så kan man have 2 grunde. Den første grund er, hvis man vil træne målskydning og jagt. Den anden grund er selvforsvar, som er meget begrænset. For at opnå en våbentilladelse, skal man først færdiggøre et sikkerhedskursus og bestå en prøve for hver eneste kategori. Det er også forbudt at bære et våben til selvforsvar mod menneskelige trusler.

Takket være disse strenge love og kortrolleringen af regeringen, var kriminalitet som drab der involverer skydevåben per 100.000 indbyggere 0,5.

Der er lande, der giver adgang til de civile til at eje skydevåben, men hvor man ikke ser skydevåben relaterede kriminaliter. Der er også lande, der er utrolig strenge med hensyn til adgang til at eje skydevåben, hvor de har utrolig høje skydevåbens kriminaliteter. Hvordan kan man vide, hvad der er bedst for befolkningen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *